Asistenta de la Giuleşti s-a angajat ca bonă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentina Cârstea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! când ieşea de la botezul gemenilor de care are grijă. Asistenta începe să-şi revină după cele două luni de stat în arest. Fotoreporterii Click! au surprins-o sâmbătă noapte, pentru prima dată de la eliberare, împreună cu soţul şi cu fiul ei, când ieşeau de la un restaurant, unde au participat la un botez.

Acuzată de moartea a şase bebeluşi, care au ars în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, din luna august, Florentina Cârstea a trăit un calvar, timp de două luni, cât a stat în arestul Poliţiei.

A fost eliberată pe 21 octombrie, la ieşirea din arest fiind aşteptată de rude, colegi şi prieteni. Nimeni din familie nu a mai dat, de atunci, nici o declaraţie şi nu a mai apărut în presă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, însă, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Florentina când ieşea de la un restaurant din Capitală, unde a fost la un botez, alături de fiul şi de soţul său. Potrivit unor surse, asistenta a participat chiar la petrecerea de botez a unei perechi de gemeni de care are grijă.

A refuzat să se întoarcă în maternitatea groazei
Iniţial, după eliberare, Florentina Cârstea a fost contactată de conducerea Maternităţii "Panait Sârbu" pentru a se întoarce la muncă, pe postul ei, însă femeia a refuzat, spunând că nu se poate întoarce, deocamdată, acolo.

Apoi, a primit o ofertă din partea Maternităţii Cantacuzino, însă şi pe aceasta a refuzat-o, motivând că vrea să stea acasă şi să aibă grijă de fiul său, care a suferit foarte mult, cât timp mama lui a fost arestată, conform Click!.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite