Aşchia nu sare departe de trunchi: fiul lui Nati Meir a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul Or Meir (19 ani) sub acuzaţia de trafic de influenţă.

UPDATE: Or Meir, în cătuşe

Surse din cadrul anchetei spun că Or Meir ar fi pretins sume de bani, circa 70.000 de euro, de la mai multe persoane încarcerate la un penitenciar din Galaţi, pentru a interveni pe lângă judecator ca să le elibereze.

Tânărul de 19 ani, care este student în anul 2 la ASE, nu are antecedente penale. Riscă însă o pedeapsă între doi şi zece ani de închisoare. Tatal său, Nati Meir, fost candidat la preşedinţia României, se află acum după gratii, acuzat de înşelăciune.

Acum o lună de zile fiul lui Nati Meir era disperat din cauza dificultăţilor financiare cu care se confrunta după ce tatăl său a fost închis. Casa în care locuieşte este pusă sub sechestru judiciar, iar Or Meir a cerut să i se plătească retroactiv alocaţia pe care nu a cerut-o până acum, considerând că i se cuvine aceste drept pentru că are cetăţenia română de la şase ani.

Cei de la Agenţia de Prestări Sociale Bucureşti au spus atunci că Or Meir are dreptul să primească alocaţia retroactiv pe ultimii doi ani de liceu, adică o sumă în jurul a 200 de euro, mai puţin decât primea de la tatăl său ca bani de buzunar.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite