UPDATE Arhiepiscopul catolic Ioan Robu a leșinat în timpul slujbei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii au fost chemați la Catedrala romano-catolică, în această dimineață, după ce arhiepiscopului Ioan Robu i s-a făcut rău în timpul Liturghiei.

UPDATE. Arhiepiscopul mitropolit de Bucureşti, Ioan Robu, a părăsit, duminică, Spitalul Floreasca, unde fusese adus de un echipaj SMURD pentru investigaţii, după ce a leşinat în timpul slujbei oficiate la Catedrala romano-catolică "Sfântul Iosif" din Capitală. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa a declarat că înaltul prelat a fost supus mai multor investigaţii care nu au relevat elemente importante şi că a părăsit spitalul la dorinţa sa.

Arhiepiscopul catolic Ioan Robu (67 de ani) leşinat în timpul slujbei de la catedrală, în fața enoriașilor care au chemat un echipaj SMURD.

Medicii au declarat că pacientul a primit îngrijiri medicale și și-a revenit, dar  a refuzat inițial să fie transportat la spital.

Pentru că se simțea în continuare rău, preotul a fost dus la spital pentru mai multe investigaţii.

Părintele Adrian Diaconu a declarat că arhiepiscopul și-a revenit și cel mai probabil a leșinat din cauza căldurii. „Nu mai este tânăr ca la 20-30 de ani și mai apar unele probleme. Am fost și noi îngrijorați, dar ne bucurăm că și-a revenit. Medicii au spus că îl vor mai ține sub observație, dar suntem siguri că este bine“, a precizat preotul.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Oprița a precizat că investigaţiile făcute părintelui până acum nu indică o suferinţă, rezultatele analizelor fiind normale, dar va fi ținut sub observație de specialitate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite