Arhiepiscopia Catolică a solicitat președintelui Băsescu oprirea lucrărilor de la Cathedral Plaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arhiepiscopul Mitropolit de Bucureşti spune că a apelat la Președinția României întrucât lucrările de construcție la clădirea de lângă Catedrala Romano-Catolică Sf. Iosif au continuat deși au fost declarate ilegale în justiție.

„După ce justiţia a declarat în mod repetat că proiectul şi autorizaţia auto-intitulatei Cathedral Plaza sunt ilegale, firma Millennium Building Development SRL şi toţi susţinătorii ei pretind că edificiul a fost terminat, iar cei care trec zi de zi pe lângă acest produs al corupţiei constată că de fapt şi astăzi se execută lucrări de construcţie“, a transmis, astăzi, Arhiepiscopul Mitropolit de Bucureşti, Ioan Robu.

El mai susține că încălcarea continuă şi repetată a Legii are drept scop finalizarea lucrărilor de construcţie, ce ar permite, în viziunea dezvoltatorului, darea în folosinţă a clădirii, pentru a putea fi apoi vândută.

Întrucât instituţille statului ignoră cele semnalate de Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti, astăzi, s-a cerut Preşedinţiei României, Inspectoratului de Stat în Construcţii, Primăriei Municipiului Bucureşti şi Poliţiei Române, să nu mai tolereze continuarea încălcării flagrante a legii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite