Arhiepiscopia Bucureştilor face o cercetare internă după dezvăluirile din „Adevărul“ despre parohul de la Cotroceni acuzat de un băiat că au întreţinut relaţii sexuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, Constantin Stoica, Arhiepiscopia Bucureştilor a început o anchetă internă despre dezvăluirile prezentate în „Adevărul“, în care un tânăr îl acuză pe parohul de la Biserica Palatului Cotroceni că a întreţinut relaţii sexuale cu el.

MAI CITIŢI ŞI:
Parohul Bisericii de la Palatul Cotroceni, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor din „dosarul Iuga“

EXCLUSIV Scandal sexual la Patriarhie: Unul dintre prostituaţii din dosarul Iuga dezvăluie detalii despre relaţiile sexuale cu Parohul Bisericii de la Cotroceni

Doru Iuga făcea rost de „băieţei“ pentru homosexualii bogaţi, din Bucureşti

SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

image

Click pe imagini pentru fotogalerie!

„Aşteptăm probe de la tânărul care a făcut declaraţiile dar şi de la „Adevărul“. Arhiepiscopia Bucureştilor face o cercetare internă pornind de la declaraţiile tânărului şi vă aşteaptă să probaţi acuzaţiile“, a subliniat părintele Constantin Stoica.

De asemenea, el a subliniat faptul că părintele Irineu Dogaru a contactat o casă de avocatură pentru a da în judecată publicaţia „Adevărul“.

Astăzi, reprezentanţii Patrhiarhiei anunţaseră că părintele Irineu va organiza o conferinţă de presă pentru a demonta acuzaţiile prezentate pe bucuresti.adevarul.ro, însă aceasta s-a amânat.

Citește și comentariul:
Biserica ipocrită și preoții perverși

DACĂ AVEŢI DETALII DESPRE ACEST CAZ, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI PE ADRESELE DE MAIL: SILVIU.BRUMA@ADEVARUL.RO SAU BUCURESTI@ADEVARUL.RO.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite