"Arestată" de excavator în sediul firmei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corina Drăgan, directoarea unui anticariat din Centrul istoric al Capitalei, nu a putut să părăsească ieri sediul firmei aflat pe strada Zarafi, timp de şase ore, din cauza lucrărilor din

Corina Drăgan, directoarea unui anticariat din Centrul istoric al Capitalei, nu a putut să părăsească ieri sediul firmei aflat pe strada Zarafi, timp de şase ore, din cauza lucrărilor din zonă.

Totul a început în jurul orei 13.00, când un excavator a săpat o groapă adâncă de doi metri chiar în faţa uşii anticariatului. Nimeni nu a anunţat proprietarul imobilului, aşa că, atunci când a vrut să iasă din firmă, femeia era cât pe ce să cadă în şanţul săpat până în prag.

Acces greu de când au început lucrările

“Era să cad în gol, pentru că dispăruse strada şi împreună cu ea scările din faţa uşii”, a spus Corina Drăgan. Ea a adăugat că muncitorii au refuzat să discute cu ea. “Până pe la ora 18, când a apărut avocatul meu, nici măcar o punte peste groapă nu aveam”, a mai spus Corina Drăgan.

Această situaţie nu este o excepţie. Întreprinzătorii din Centrul vechi susţin că şi-au pierdut clienţii din cauza drumurilor nepracticabile şi că, în ritmul acesta vor fi nevoiţi să-şi închidă afacerile. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite