ACŢIUNE DE PROPORŢII 143 de percheziţii în trei judeţe şi în Bucureşti în căutarea contrabandiştilor de ţigări. 167 de persoane sunt urmărite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) organizează, la această oră, 143 de percheziţii domiciliare în trei judeţe şi în Capitală. Vizată este o grupare transnaţională de traficanţi de ţigări.

UPDATE 9.15

Surse judiciare susţin că cele 12 percheziţii organizate în această dimineaţă în Bucureşti au vizat membrii ai grupării de traficanţi care plasau o parte dintre ţigările aduse din Ucraina şi Moldova în pieţele din Capitală. Din primele informaţii, în locuinţele lor au fost descoperite importante sume de bani. „Percheziţiile sunt încă în desfăşurare. Suspecţii care vor fi reţinuţi vor fi duşi la audieri la Serviciul Teritorial DIICOT Suceava", a declarat, pentru „Adevărul de Seară, procurorul şef Nadina Spînu, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Cele mai multe percheziţii, respective 143, sunt efectuate în judeţul Suceava. Alte 12 descinderi au avut loc în Bucureşti, în vreme ce în Constanţa anchetatorii au verificat patru adrese şi în Botoşani alte două.

Botoşani: Mascaţii au descins la locuinţele a 143 de traficanţi de ţigări de contrabandă

Potrivit DIICOT, reţeaua, care făceau parte un jandarm, un poliţist local şi un consilier din judeţul Suceava, aducea ţigări din Ucraina şi le vindea la negru în România.

Vom reveni cu amănunte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite