Aproape 10.000 de bucureșteni și-au făcut pașapoarte în ultimele două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Capitalei le recomandă oamenilor să se adreseze și angajaților de la sediul din Pipera unde este mai puțin aglomerat.

În lunile de vară, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al Municipiului Bucureşti, numărul de cereri pentru eliberarea de paşapoarte cunoaşte o creştere semnificativă.

Conform datelor furnizate de acelaşi serviciu, de pe 5 și până pe 18 august, au fost depuse 5.405 cereri de eliberare a paşapoartelor simple electronice şi 2.739 cereri de eliberare a paşapoartelor simple temporare.

În aceeaşi perioadă au fost eliberate (înmânate la ghişeu) 6.334 paşapoarte simple electronice şi 2.716 paşapoarte simple temporare.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, recomandă tuturor cetăţenilor ce doresc să-şi elibereze paşapoarte să se prezinte atat la sediul de pe strada Nicolae Iorga nr. 27 dar şi la punctul de lucru de pe Șoseaua Pipera nr. 49, unde traficul de persoane este mai redus iar timpii de aşteptare sunt mai mici.

Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al Municipiului Bucureşti pentru sediul din Pipera este: luni, marţi, miercuri joi şi vineri între orele 8.30 și 16.30.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite