Apartamentele de lux la preţuri speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plăteşti 50% avans şi primeşti o maşină gratuit sau discount-uri de până la 20 %, sunt doar câteva din ofertele dezvoltatorilor imobiliari care participă la cea de-a şaptea ediţie a Târgului Naţional Imobiliar

Astăzi, la ora 10.00 s-a deschis, la Palatul Parlamentului, Târgul Naţional Imobiliar (TNI). La eveniment participă aproape 50 de expozanţi, care oferă discounturi şi soluţii de finanţare proprii, pentru a atrage atenţia potenţialilor cumpărători. Unul dintre dezvoltatorii imobiliari care au decis să ofere reduceri substanţiale este Spirit Wood. Ansamblul rezidenţial pe care acesta îl construieşte este situat la 15 km de centrul Bucureştiului, în oraşul ilfovean Bragadiru. Pentru fiecare dintre cele 24 de case din proiect investitorul oferă o reducere de 10%. „Proiectul se bazează pe un concept foarte răspândit în Europa, pe care ne propunem să îl dezvoltăm şi în România. Complexul va fi alcătuit din 24 de case dispuse în module de 4 case, câte 3 de fiecare parte a terenului“, a declarat Simona Ştefan, directorul commercial Spirit Wood. Preţul unei vile porneşte de la 180.000 de euro şi poate ajunge până la 190.000 de euro.

Cumperi apartament, primeşti maşină

Dezvoltatorul American Village vine cu o ofertă extrem de tentantă. Complexul rezidenţial pe care-l construieşte este situat în zona de nord a Bucureştiului şi constă în apartamente dispuse în şase clădiri, cu 3 etaje fiecare. Investitorul oferă posibilitatea clientului de a plăti un avans de doar 5%, însă vine şi cu promoţii pentru cei care plătesc mai mult. De exemplu, dacă plăteşti un avans de 25%, cadoul este un set de electrocasnice pentru bucătărie, în timp ce dacă achiţi 50% din costul apartamentului, primeşti o maşină cadou.
Şi organizatorii TNI au surprize pentru vizitatorii târgului. Bucureştenii au posibilitatea de a participa la concursurile organizate de companiile expozante, competiţii ce sunt dotate cu premii în valoare de zeci de mii de euro. Expoziţia poate fi vizitată de joi până sâmbătă, între orele 10.00 - 19.00, iar duminica în intervalul 10.00 - 16.00. Costul unui bilet de intrare este de 5 lei.

Apartamente de lux, care sfidează criza

Dezvoltatorul imobialiar “Euro Market” a prezentat în cadrul târgului un ansamblu rezidenţial, construit tocmai în “buricul” Capitalei. Este vorba despre Decebal Tower, situat pe strada Turturelelor, la 1000 de metri de Piaţa Unirii. Decebal Tower reuneşte sub acelaşi acoperiş 20 de partamente de lux şi un penthouse dar şi spaţii de birouri clasa A. Preţurile acestora sfidează piaţa imobiliară, costul pe petru mătrat pornind de la 2.200 de euro. Lucrările au început pe 15 mai anul trecut iar termenul de finalizare a întregului imobil este 31 ianuarie 2010.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite