Bucureşti: Ediţie jubiliară a Târgului Anticarilor din sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a zecea ediţie a Târgului Anticarilor, organizat de patru ani consecutivi, de Primăria Sectorului 2, şi-a deschis porţile ieri, 4 septembrie şi rămâne, în continuare deschis astăzi şi mâine, pentru publicul iubitor al amintirilor din vremuri trecute.

La târg participă anticari şi colecţionari din ţară şi din străinătate.

115 corturi amplasate în parcul din faţa primăriei şi încă 11 standuri, în incinta primăriei, găzduiesc diverse obiecte de artă şi antichităţi.

Prima zi a târgului s-a deschis cu o paradă de costume populare din zona Târgoviştei, prezentate de un grup de tinere de la Şcoala Populară de Artă „Octav Enigărescu” din Târgovişte care au susţinut şi un program de cântece şi jocuri populare.

Astăzi, în jurul orei 12.00, Corina Chiriac a susţinut un concert de şlagăre, printre care îndrăgitele „Strada Speranţei” şi „Barca pe valuri”.

Mâine, la ora 11.00, va avea loc inaugurarea oficială a standului Bibliotecii Metropolitane  dedicat Zilei Bucureştiului şi intitulat „Călători români despre Bucureşti”, prin care se marchează împlinirea a 550 de ani de la prima atestare documentară a oraşului.

O copie a Hrisovului de atestare, semnat de Vlad Ţepeş, va fi expusă la acest stand.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite