Anomaliile din sectorul 3: găini pe stradă şi stâlpi fără lumină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii de pe Strada Rotundă din sectorul 3 se plâng că de vreo trei luni circulă în beznă, pentru că stâlpii de iluminat proaspăt schimbaţi nu au  becuri.Oamenii atrag atenţia asupra numărului mare de câini comunitari din zonă, dar şi de faptul că pe o alee ce se află în prelugirea străzii Rotunde, gâştele şi găinile stau pe stradă, exact ca la ţară.

Asfalt proaspat, doua rânduri de borduri noi şi bănci din cinci în cinci metri, aşa arată strada Rotunda din Sectorul 3. Cu toate că reprezentanţii Primăriei par să investească în aspectul sectorului, locuitorii din zonă se plâng că nimeni nu a venit să le pună şi lumină după ce stâlpii au fost schimbaţi.

„Asfaltează de zece ori pe an, de câteva luni ne-au pus şi bănci noi, iar nouă ne e frică să mergem pe strada noaptea“, spune Sanda Tănase, vânzătoare la un magazin de pe strada neiluminată. Femeia locuieşte în acelaşi bloc unde are magazinul şi se plânge că angajatele îi pleacă acasă devreme. „Când se întunecă trebuie să le scot eu cu maşina la Sălăjan pentru că le este frică. E beznă“, mai spune Sanda.

Astfel, vreo zece stâlpi noi din metal stau de-a lungul străzii fără vreun folos. „În luna august au lărgit strada, au tăiat copacii, au pus stâlpii dar nu funcţionează“, a spus şi Cătălin Pruescu, un alt locuitor din zonă. De asemenea, pe stradă se află şi o grădiniţă ai cărei angajaţi se confruntă cu aceeaşi problemă imediat ce se lasă seara. „Am tot sperat că vin să ne pună lumină. E greu să circuli şi cu maşina pe întuneric, pe jos nu mai zic. Ne e frică să lăsăm copiii să se întoarcă târziu acasă“, a mai spus un locuitor.

Găini printre maşini
O altă anomalie se află în acelaşi sector, însă pe Aleea Stănilă. Aici, câteva găini, raţe şi gâşte stau pe stradă şi printre maşinile parcate în faţa blocurilor. Locuitorii din zona spun că acestea sunt de fapt, ale unui cetaţean care locuieşte pe terenul unde altădată era un teatru de vară. „Toată vara au stat pe-aici pe stradă găinile şi gâştele dar nu ştiu ale cui sunt. E ciudat să vezi aşa ceva prin oraş, dar pe mine nu mă deranjează“, a spus un locuitor din zonă. Reprezentanţii sectorului 3, nu au putut fi însă contactaţi până la închiderea ediţiei.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite