Aniversare cu vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aniversarea a trei ani de existenţă a clubului restaurant Cafe Milano s-a transformat într-o petrecere spectaculoasă de la care n-au lipsit preparatele speciale, italieneşti, şampania, vinul şi

Aniversarea a trei ani de existenţă a clubului restaurant Cafe Milano s-a transformat într-o petrecere spectaculoasă de la care n-au lipsit preparatele speciale, italieneşti, şampania, vinul şi muzica bună. A fost o seară care a început spre ora 21.00, cum este obiceiul în localurile de gen, dar care s-a prelungit până în zorii zilei următoare….
Au fost prezente la party Paula Chirilă, actuala vedetă a televiziunii naţionale, şi simpatica blondă de la emisiunea "Canalul de ştiri", împreună cu buna ei prietenă Cristina Cioran, o altă blondă, vedetă a matinalului de la Antena 1.
Partenerul ei de la pupitrul ştirilor de la prima oră, spontanul Daniel Capatos, a lipsit de la festin, dar nici actriţa n-a zăbovit foarte mult, pentru că obligaţiile de serviciu o trezesc în fiecare zi pe la 5 dimineaţa.
Au mai semnat condica la seara Cafe Milano impresarul Niky Constantinescu (Music Management), însoţit de îndrăgitul solist Adrian Romcescu, revenit din Danemarca şi foarte dornic de şuete în stil românesc. Am aflat astfel cu toţii că este posibil ca, de anul viitor, fratele său şi cumnata sa, Mircea Romcescu şi Olimpia Panciu, să revină definitiv în ţară. Acasă… şi să revină pe scenă.
Printre invitaţi s-au mai aflat şi alte persoane "de vază" ca Dan şanta (Radio România Actualităţi), subprefectul Cezar Teodorescu şi mulţi alţii.
Momentele artistice ale serii au fost de două feluri: unul în care muzica a contat mai puţin, pentru că fetele de la trupa Vogue intră în categoria care mizează pe decolteuri şi minijupe, aşa că vocile şi linia melodică trec în planul doi, şi altul în care Brad Vee Johnson (ex-Boney-M) a fascinat asistenţa cu vocea sa specială… Talente şi… talente! Oricum, prezenţa scenică a celor două fete de la Vogue n-a trecut neobservată…

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite