Animal X şi Puya cântă în noaptea de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii autohtoni nu au parte de linişte nici măcar de sărbătorile pascale. Cel mai în vogă artist al momentului, Puya, dar şi trupa Animal X, vor susţine concerte chiar în noaptea de Paşte.

Cei trei băieţi de la Animal X vor anima atmosfera din Parcul Kiseleff din Capitală mâine seară, de la ora 18.30. Hienă, Vierme şi Şopârlă, pe numele lor de scenă, au devenit cunoscuţi mai ales pentru stilul lor nonconformist, dar şi datorită pieselor „Băieţi derbedei" sau „Balada". Trupa Animal X a cântat de-a lungul timpului cu artişti cunoscuţi, printre care Pacha Man, Corina sau 3 Sud Est.

Un alt artist care nu va sta liniştit în Noaptea Sfântă este rapper-ul Puya. Acesta va susţine un megaconcert în clublul Bamboo din Bucureşti, acolo unde va cânta live şi ultimul său hit, VIP. Solistul va fi însoţit din nou de Kamelia şi George Hora, alături de care a avut un real succes. Puya a făcut parte din formaţia „La familia", dar în 2009 a lansat două albume, care l-au dus pe primul loc în toate topurile româneşti. Concertul va începe la ora 23.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite