Angela Ciochină se reface la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Recuperatorie din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa va mai sta internată o perioadă la spitalul din Bucureşti după ce a fost transferată de la spitalul judeţean Piatra Neamţ unde a fost adusă în stare gravă.

Angela Ciochină mai are nevoie de îngrijire medicală până când medicii îşi vor putea da acordul să fie externată, dar starea ei de sănătate este mai bună, după cum au declarat, astăzi, specialiştii spitalului din Capitală.

„Starea generală este mediocră, dar a fost echilibrată hemodinamic şi respiratoriu“, a precizat managerul Spitalului de Chirurgie Plastică şi Recuperatorie, Carmen Orban. Ea a adăugat că artista va mai rămâne internată şi în următoarea perioadă.

Angela Ciochină a fost adusă la spitalul din Bucureşti, la cererea Angelei Similea şi a lui Victor Socaciu, colegi care au vizitat-o, weekendul trecut, la spitalul judeţean din Piatra Neamţ.

În urmă cu două săptămâni, fosta artistă de succes a anilor ‘80 a fost internată la secţia Terapie Intensivă a spitalului din Piatra Neamţ, după ce rudele au găsit-o în casa părintească din comuna Urecheni într-o stare de degradare fizică şi psihică foarte gravă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite