Angela Ciochină: "Când mă fac mai bine vă invit la mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angela Ciochină se simte fizic mai bine, însă psihic nu. Potrivit Acces Direct, cântăreaţa evită să vorbească cu cei din jurul ei.

Astăzi este a 53-a zi de spitalizare a cântăreţei Angela Ciochină. Ea se află în acest moment la Spitalul Elias din Capitală şi se pare că rudele vor să o transporte la Târgu Mureş, scrie Click!

„Când mă fac mai bine vă invit la mine", a spus Angela Ciochină într-un material difuzat marţi la Acces Direct.

Cântăreaţa este îngrijită de o mătuşă, Georgeta Sava.

„După ce va ieşi din spital, Angela va rămâne în Bucureşti. A spus că nu vrea să-şi vândă casa de la ţară, vrea să o transforme în casă de vacanţă", a spus mătuşa artistei.

A fost transferată de la un spital la altul

Cântăreaţa va mai sta internată o perioadă prin spitalelel din Bucureşti după ce a fost transferată de la spitalul judeţean Piatra Neamţ unde a fost adusă în stare gravă.

Înainte să ajungă la spitalul Elias, cântăreaţa a fost internată la o altă unitate medicală din Capitală.

„Starea generală este mediocră, dar a fost echilibrată hemodinamic şi respiratoriu“, declara în urmă cu o lună managerul Spitalului de Chirurgie Plastică şi Recuperatorie, medicul Carmen Orban. Ea a adăugat că artista va mai rămâne internată şi în următoarea perioadă.

Angela Ciochină a fost adusă la spitalul din Bucureşti, la cererea Angelei Similea şi a lui Victor Socaciu, colegi care au vizitat-o la spitalul judeţean din Piatra Neamţ.

Fosta artistă de succes a anilor ‘80 a fost internată la secţia Terapie Intensivă a spitalului din Piatra Neamţ, după ce rudele au găsit-o în casa părintească din comuna Urecheni într-o stare de degradare fizică şi psihică foarte gravă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite