Andrei Plăcintă vrea să plece în Italia, în timp ce este cercetat pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, Andrei, s-a prezentat astăzi la Tribunalul Bucureşti unde a cerut instanţei să-i ridice interdicţia de a părăsi ţara impusă la momentul eliberării sale din arest. El este judecat într-un dosar pentru tentativă de omor şi ultraj, potrivit Mediafax.

Andrei Plăcintă a venit la instanţă însoţit de mama sa, Sorina Plăcintă. El a susţinut că nu reprezintă un pericol public, motivând că acesta a fost şi argumentul pentru care a fost eliberat şi adăugând că în prezent este angajatul unei firme cu sediul în Italia. În acest context, el a solicitat revcoarea interdicţiei impuse la eliberarea din arest astfel încât să-şi poată derula activitatea în cadrul acestei societăţi, potrivit Mediafax.

Instanţa urmează să ia o decizie cu privire la această solicitare.

Băiatul a fost trimis în judecată, la începutul lunii iunie, de către procurorii Parchetului Capitalei, care-l acuză de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În seara zilei de 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu fosta sa iubită, Andrei Plăcintă a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil. Ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta.

În momentul în care, în apărarea părţii vătămate au intervenit mai multe persoane, Andrei Plăcintă a pătruns cu maşina pe trotuar cu intenţia vădită de a le lovi.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite