Primarul Andrei Chiliman, chemat la audieri de procurorii DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost audiat ca martor, luni, la DNA într-un dosar în care procurorii anticorupţie verifică modul în care a fost cumpărat sediul nou al Poliţiei Comunitare din strada Prometeu 26, existând suspiciuni cu privire la preţul de achiziţie.

Surse judiciare au declarat, luni, pentru MEDIAFAX că procurorii anticorupţie îl cercetează pe Andrei Mihail, şeful Poliţiei Comunitare din Sectorul 1, în legătură cu modul în care s-a făcut achiziţia imobilului din strada Prometeu numărul 26, în care se află în prezent sediul instituţiei.
Potrivit surselor citate, anchetatorii verifică dacă Mihail şi subalternii săi au respectat normele legale atunci când au întocmit documentaţia de achiziţie a imobilului din strada Prometeu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost citat, luni, de procurorii anticorupţie pentru a oferi lămuriri în legătură cu aceste aspecte. Chiliman a venit fără avocat la audieri şi ulterior a arătat că a fost audiat în calitate de martor în acest dosar.
La ieşirea din sediul instituţiei, edilul Sectorului 1 a declarat că a fost audiat ca martor "într-un dosar în care se verifică achiziţionarea unui imobil al Poliţiei Comunitare".

"În rest, ştiţi cum e, se apropie campania de la anul şi este bine să se noteze că am trecut şi eu pe aici", a mai arătat primarul Andrei Chiliman, precizând că nu poate oferi alte detalii despre caz pe motiv că ancheta este în desfăşurare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite