Andreea Esca este complexată de înălţimea ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea ştirilor de la Pro TV, Andreea Esca, accidentată la picior la începutul anului, este acum nevoită să poarte balerini, deşi ea nu suportă aceste încălţări. Esca spune că aşteaptă ziua când va reveni la tocuri, deoarece adoră pantofii cu toc.

Andreea Esca a spus, pentru perfecte.ro, că înainte de accident avea doar două perechi de balerini, în rest purtând doar încălţăminte cu toc, care o face să pară mai înaltă. Deoarece se află în perioada de recuperare, ştirista este nevoită acum să poarte numai balerini, cumpărându-şi mai multe perechi. „Aceasta va fi o rară perioadă din viaţa mea când voi purta numai balerini. Aveam deja 2 perechi, dar acum mi-am luat mai multe. Sincer, aştept totuşi ziua când voi reveni la tocuri. Ador pantofii cu toc şi la cei 1,60 m ai mei nici nu prea am de ales", a spus Esca.

Vedeta de la televiziunea lui Sârbu a precizat că recuperarea în urma accidentului din iarnă, de pe pârtia de schi, când şi-a fracturat piciorul, decurge normal, tot răul fiind spre bine. „Mă simt mult mai bine. Pun piciorul în pământ, înot un pic şi continui exerciţiile cu kinetoterapeutul. Exerciţiile de recuperare mi-au fost de mare folos", a mărturisit Andreea Esca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite