Andi Moisescu va prezenta Gala Premiilor Gopo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo, ce va transmisă în direct şi în exclusivitate pe TV de ProCinema, la 28 martie, începând cu momentul sosirii invitaţilor pe covorul roşu, la ora 19.00, anunţă un comunicat.

De la aceeaşi oră, Gala va putea fi urmărită şi online, pe www.premiilegopo.ro şi www.procinema.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel, situată în inima Capitalei.

Românii de pretutindeni vor putea urmări evenimentul pe PRO TV Internaţional, în zilele de 30 şi 31 martie, de la ora 20.30.

Andi Moisescu este al doilea realizator de televiziune care găzduieşte Gala Premiilor Gopo, după Cătălin Ştefănescu, cel care a prezentat prima ediţie, în 2007. 

Pe lista prezentatorilor din istoria de cinci ediţii a Galei Premiilor Gopo se mai află trei actori români consacraţi: Mihai Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) şi Mihai Călin (2010).

Cea de-a cincea ediţie a Galei rezervă multe surprize telespectatorilor şi cinefililor români, printre care se numără şi un număr-record de vedete care şi-au confirmat deja prezenţa la Crystal Palace Ballrooms.

Maria Dinulescu, Oana Pellea, Andreea Esca, Dragoş Bucurenci sau Cabral sunt doar câţiva dintre cei care vor urca pe scena Galei Premiilor Gopo pentru a înmâna statuetele create de sculptorul Adrian Ilfoveanu fericiţilor câştigători ai serii de 28 martie.

Peste 400 de personalităţi din industria filmului, din media, din peisajul cultural românesc, dar şi numeroase vedete sunt aşteptate la acest eveniment.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite