Paula Seling cântă în memoria lui Amy Winehouse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul organizat în memoriam Amy Winehouse se va susţine, mâine, în Piaţa George Enescu, începând cu ora 20.00. Evenimentul tribut este prezentat de Ciuc Premium şi aduce pe scenă trei voci româneşti.

În deschiderea evenimentului, de la ora 20.00, Paula Seling, Rona Hartner şi Maria Radu vor aduce în faţa publicului propriile versiuni ale celor mai faimoase hituri semnate de diva britanică, iar de la ora 21.30 va fi proiectat pentru public DVD-ul „I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)".
Compania Events urma să o aducă pe Amy Winehouse în România la 15 august. Celebra solistă avea bifată pe agenda concertelor din această vară şi ţara noastră.
Cântăreaţa a fost găsită moartă în locuinţa sa din Londra, sâmbătă, 23 iulie 2011. Prin urmare, show-ul din Bucureşti a fost anulat, urmând ca pentru mâine să se organizeze un concert în memoria solistei.
Evenimentul este organizat de Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi Universal Music Romania. Accesul este gratuit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite