Amenzi de peste 50.000 de lei pentru cei care au amplasat ilegal panouri publicitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma verificărilor în teren, efectuate în ultimele două luni, inspectorii Primăriei au depistat, printre alte construcţii care încălcau legislaţia privind disciplina în construcţii, mai multe panouri publicitare amplasate ilegal pe raza Sectorului 6.

Astfel, din cele peste 40 de amenzi, aplicate cetăţenilor care n-au respectat normele în vigoare şi au recurs la diferite improvizaţii în construcţii, 30 de amenzi au fost date celor care au amplasat panouri publicitare fără a deţine autorizaţie de construire eliberată de Primăria Sectorului 6.

Cuantumul amenzilor din ultimele două luni, date de inspectori pentru încălcarea normelor privind disciplina în construcţii, se ridică la peste 50.000 de lei.
Cele mai mari amenzi, de 3.000 lei şi, respectiv 1.500 lei, le primesc cei care construiesc fără a deţine autorizaţie şi cei care apelează la diverse improvizaţii şi modificări interioare în imobile, fără a avea aprobarea Primăriei Sectorului 6.

Monitorizarea săptămânală a zonelor sectorului scoate frecvent la iveală noi situaţii în care cetăţenii recurg la improvizaţii în construcţii, fie că acestea sunt modificări de faţade sau supraetajări ale imobilelor, copertine, garaje sau modificări interioare pentru care nu deţin autorizaţii de construire, fapt sancţionat de către inspectori. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite