ULTIMA ORĂ: Ameninţare falsă cu bombă la Spitalul Universitar din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul în interiorul Spitalului Universitar din Bucureşti a fost interzis ca urmare a unei ameninţări cu bombă la subsolul clădirii. În urma verificărilor, pirotehniştii au constatat că alarma a fost falsă.

UPDATE, ora 15.15

Subsolul şi cele două etaje ale spitalului au fost verificate de poliţişti, dar nu au descoperit nimic. În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru a afla cine a sunat la 112.

UPDATE 1, ora 14.40

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat în urmă cu câteva minute, pentru „Adevărul de Seară“, că în jurul orei 13.00, un bărbat a sunat la poliţie, spunând că este medic în cadrul spitalului, şi că mai multe colete au fost aduse în instituţie dintre care unul suspect. „La întrebarea poliţistului- De ce sunaţi din sectorul 2 dacă sunteţi medic în spital?, bărbatul a închis“, a explicat Ciocan.

Reprezentantul poliţiei a adăugat că dacă se va dovedi că este alarmă falsă, după ce va fi depistat cel care a sunat va fi cercetat şi amendat cu aproximativ 5.000 de lei.

Oamenii stau la uşa unităţii sanitare de mai bine de o oră, aşteptând să intre.Gardienii le-a spus oamenilor care aşteaptă că a fost emisă o ameninţare cu bomba.

Poliţiştii  au sosit deja la faţa locului. O echipă de pirotehnişti a ajuns la faţa locului pentru a face verificări la etajul al doilea al clădirii, unde a fost lansată ameninţarea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite