Aleargă duminică la Crosul „Click“ din Herăstrău!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participanţii pot câştiga una dintre cele 12 biciclete, unul dintre cele 12 abonamente la sală şi multe alte premii-surpriză oferite la tombola „Click! Sănătate“.

Iubitorii sportului în aer liber sunt aşteptaţi duminică la crosul organizat de revista ,,Click! Sănătate” în parcul Herăstrău din Capitală. Atmosfera va fi întreţinută de Free Deejays şi de Sylvie Jolie la concertul care va avea loc după cros.

Înscrierea la crosul „Click! Sănătate“ de duminică din Piaţa Charles de Gaulle se face gratuit, pe baza talonului din revistele ,,Click! Sănătate“ ori ,,Click! pentru femei“ sau din ziarele „Click!“ ori „Adevărul“ din această săptămână.

La start, sportivi de toate vârstele

Cu acest talon, participanţii au o şansă în plus de a câştiga premii-surpriză la tombolă. Sunt aşteptate la start persoane de toate vârstele, începând cu copii de peste 10 ani. Înscrierile se vor face duminică, de la ora 7.30, la intrarea în parcul Herăstrău, iar startul se va da la ora 10.00. Se va alerga pe o distanţă de 3,8 kilometri, pe următorul traseu: Piaţa Charles de Gaulle – Bulevardul Ctin. Prezan – Arcul de Triumf – Bulevardul Kisselef – Piaţa Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle.

Aflat la cea de-a doua ediţie, crosul face parte din campania „Sănătate în mişcare“, organizată de revista ,,Click! Sănătate“. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Federaţia Română de Atletism, Primăria Municipiului Bucureşti şi cu Asociaţia Turistică „Ghizii României“.

În ţară, mountain bike şi concurs de caiac-canoe

Şi în ţară se vor organiza evenimente sportive în perioada 9-11 septembrie. Cicliştii sunt aşteptaţi în zilele de sâmbătă şi duminică la maratonul Tuşnad MTB, care se va desfăşura la Băile Tuşnad.

Participanţii pot alege între două trasee, unul pe o distanţă de 28 de kilometri (pentru un interval de 3 ore) şi cel dea-l doilea pe o distanţă de 47 de kilometri (pentru un interval de 6 ore).

În perioada 9-11 septembrie va avea loc în Parcul Naţional Apuseni competiţia Trofeul Someşului. Evenimentul va cuprinde probe de alpinism, de orientare turistică şi de regularitate (traseu montan).

De asemenea, iubitorii canotajului sunt aşteptaţi, în perioada 9-11 septembrie, la competiţia de caiac-canoe ,,Kayaking“, ce se va desfăşura la Nehoiu, în judeţul Buzău.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite