Concert cu emoții: Al Bano cântă la București după ce un ziar a anunțat că fiica sa, despre care se știe că s-a sinucis, trăiește!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul italian Al Bano va cânta, astăzi, pe scena Sălii Palatului, alături de Paula Seling, melodii faimoase din repertoriul său, precum "Felicita", "Sempre, sempre" ori "Liberta", dar și unele cântece mai noi. Concertul vine la câteva zile după ce un săptămânal german a anunțat că fiica artistului, pe care o credea moartă de 17 ani, ar trăi retrasă la o mănăstire din SUA.

Ipoteza că Ylenia, fiica lui Al Bano și a Rominei Power, ar fi în viață a fost lansată de săptămânalul german "Freizeit Revue". Fata a dispărut fără urmă în 1994 și s-a crezut că a murit, dar potrivit jurnaliștilor nemți, s-a refugiat într-o mănăstire din SUA.

Vestea l-a şocat pe Al Bano care susţine, însă, că totul este o "speculație rușinoasă și dureroasă".

Potrivit click!, săptămânalul german “Freizeit Revue” a publicat interviuri cu şeful de poliţie din New Orleans, Warren J. Riley, şi cu detectivul Gwen Guggenheim, care susţin că au noi indicii că Ylenia trăieşte. Ancheta este în curs, dar poliţia nu poate intra în mănăstire, în lipsă de mandat. Totuşi, poliţiştii au telefonat la locaşul sfânt, iniţiativă ce ar fi determinat o femeie care lucra în grădină să fugă imediat, spunând că vrea să se ducă în Asia.

Ylenia a dispărut în 1994, la vârsta de 23 de ani, în circumstanțe rămase încă neclare. Unii apropiați susțin că s-a sinucis, aruncându-se în râul Mississippi, dar cadavrul nu a fost găsit niciodată. Dispariția ei a fost principalul motiv de divorț dintre Al Bano și Romina Power.

Concertul de la București va începe la ora 20.00, la Sala Palatului. Ultimele bilete sunt disponibile în reţeaua Eventim, în librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Sala Palatului sau online la www.eventim.ro şi www.bilete.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite