Ajută-ţi copilul să devină sportiv sau artist, dacă are aptitudini!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Ofertelor Extraşcolare şi Târgul Educaţiei 2010 sunt cele două evenimente cu profil educaţional care vor începe, mâine, în Capitală, unul fiind dedicat copiilor, iar celălalt viitorilor studenţi.

Pe parcursul a trei zile, copiii şi părinţii vor putea să îşi aleagă o astfel de activitate prin întâlnirea directă cu reprezentanţii, profesorii şi antrenorii de la cluburile sportive sau companiile artistice prezente la târg.

Organizatorii vor amenaja locuri unde copiii şi părinţii pot beneficia de sprijinul consilierului în alegerea activităţii, precum şi de spaţii pentru demostraţiile artistice şi sportive. Cei mici se pot distra într-un loc amenajat cu un panou de escaladă, cu roata olarului sau alături clovnul Marcellino, care le va oferi un moment de animaţie.

Programul de vizitare este următorul: vineri şi sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, iar dumincă, între orele 10.00 şi 17.00. Intrarea este liberă.

Viitorii studenţi, invitaţi să-şi cunoască universitatea

Universitatea din Bucureşti organizează mâine şi poimâine, la Palatul Facultăţii de Drept, cea de-a XI-a ediţie a Târgului Educaţiei. Mâine, începând cu ora 10.00, se va da startul dialogului dintre foştii, actualii şi viitorii studenţi ai Universităţii din Bucureşti.

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a de la liceele din Bucureşti dar şi din principalele oraşe din ţară, precum şi cei care care doresc să îşi continue studiile universitare, vor putea vizita, timp de două zile, Palatul Facultăţii de Drept din Bulevardul Mihail Kogălniceanu, nr.36-46.

Toate facultăţile Universităţii din Bucureşti vor fi aici pentru a-şi prezenta ofertele de studii pentru anul universitar 2010- 2011 şi vor oferi informaţii legate de admiterea 2010. Programul evenimentului este vineri şi sâmbătă, între orele 10.00 şi 18.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite