VIDEO Aglomeraţie pe drumul către munte: traficul se desfăşoară pe câte-un fir alternativ pe DN1, în localitatea Azuga, din cauza lucrărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vederea montării porţilor de gabarit aferente unui pod feroviar, traficul rutier pe DN1 se va desfăşura astăzi şi mâine pe un fir, alternativ la kilometrul 133+450, în localitatea prahoveană Azuga, anunţă Infotrafic.

Astfel, circulaţia auto se va desfăşura pe o singură bandă în ambele sensuri în intervalele orare 09.00 – 11.00 şi 13.00 – 15.00.

Pe DN1 există şi alte zone unde se execută lucrări. Astfel, în vederea realizării lucrărilor la pasajul care supratraversează artera rutieră la kilometrul 53 (Bărcăneşti), vor fi instituite restricţii pe sensul către Capitală în perioada 4-25 iulie, iar pe sensul către Ploieşti, în perioada 25 iulie – 18 august. În aceste perioade, traficul auto se va desfăşura în ambele sensuri pe benzile neafectate de lucrări: în perioada lucrărilor, câte-o bandă va fi oprită.

Reparaţii la partea carosabilă se realizează, până la sfârşitul lunii, şi în zona kilometrului 120( Sinaia). Circulaţia auto se desfăşoară, şi pe acest tronson, pe un fir, alternativ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite