Aglomeraţie în raioanele cu articole pentru plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

necesare pentru o vacanţă pe cinste. Aglomeraţie este la raioanele de confecţii. Aici, preţurile sunt pentru fiecare buzunar. O rochie de plajă pentru damă costă, la Carrefour, de la 16 RON la

necesare pentru o vacanţă pe cinste. Aglomeraţie este la raioanele de confecţii. Aici, preţurile sunt pentru fiecare buzunar. O rochie de plajă pentru damă costă, la Carrefour, de la 16 RON la 34 RON. Pentru cele care vor să fie elegante şi la plajă se găsesc eşarfe de diferite culori, la 30 RON.
La costumele de baie pentru femei se găsesc toate măsurile şi toate culorile. Astfel, un set din două piese începe de la 20 RON şi ajunge la 80 RON. Costumul de baie întreg se găseşte, în hipermarketuri, de la 20 RON la 100 RON. şepcile sunt foarte căutate în această perioadă. La Metro, preţul unui model unisex este de 19 RON, în timp ce la Cora şepcile sunt 20 RON, iar pălăriile din paie pentru doamne costă în jur de 30 RON. Papucii de damă costă în jur de 16 RON, iar şlapii pentru bărbaţi sunt între 7 şi 8 RON.

Sorturi colorate pentru bărbaţi
şorturile în culori vii pentru bărbaţi sunt la modă în acest sezon şi asta o demonstrează oferta magazinelor. La Carrefour, bermudele costă în jur de 25 RON, în timp ce preţurile şorturilor variază între 12 şi 90 RON. La Cora, un şort de baie hawaiian costă 49,99 RON, dar se găsesc şi modele la 34,99 RON. Un slip pentru bărbaţi începe de la 7 RON şi ajunge să coste şi 35 RON. În Metro, un set format din şort şi tricou este 59,49 RON.

Genţi de plajă pentru toate gusturile
Pentru cele care vor să fie asortate atunci când merg pe plajă, hipermarketurile au adus genţi din diverse materiale (din paie, din plasă, cu paiete etc.) şi culori. La Carrefour, genţile de plajă sunt 25 RON, iar la Cora acestea costă de la 18 la 45 RON. Domnişoarele îşi aleg genţile astfel încât să se asorteze cu costumul de baie sau cu papucii.
"Dacă am costumul cu paiete, atunci geanta o să fie la fel, dacă e multicolor sau cu buline, geanta trebuie să fie şi ea aşa. Dacă nu se potrivesc nici aşa, măcar cu şlapii să fie în ton", ne-a spus o tânără în timp ce îşi căuta geanta potrivită.
În Carrefour şi Cora, în această perioadă, prosoapele de plajă sunt la promoţie. Preţurile încep de la 9 RON (70 X140 cm) şi ajung la 25 RON, cele mai mari (80X 160 cm).

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite