Aglomeraţia a tocat nervii şoferilor întorşi din vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în concediu, străzile se mai eliberează şi timpii de circulaţie scad, bulevardele bucureştene sunt mereu pline. Pe lângă centru sau arterele principale, multe din intrările în oraş nu fac

în concediu, străzile se mai eliberează şi timpii de circulaţie scad, bulevardele bucureştene sunt mereu pline. Pe lângă centru sau arterele principale, multe din intrările în oraş nu fac faţă bucureştenilor plecaţi la munte sau la mare pentru sfârşitul de săptămână.
Cel mai mult au de aşteptat cei care se întorc în Bucureşti pe DN1 sau cei care vin de la mare. Ieri-seară, pe autostrada şi şoselele pe care se intra în Capitală au fost cozi întinse pe mai mulţi kilometri. DN1, cu tot cu camerele de supraveghere şi încercările de fluidizare a traficului, rămâne un dop permanent la intrarea în oraş. Chiar dacă drumul de la Braşov sau Sinaia până la Otopeni nu durează exagerat de mult, până spre centrul oraşului, timpul necesar se poate chiar şi dubla. Cei care au venit ieri de la mare au avut şi ei parte de aceeaşi "transpiraţie". Cu toate că există mai multe opţiuni de întoarcere şi chiar dacă una dintre ele este Autostrada Soarelui, ambuteiajele şi cozile bară la bară au devenit obişnuite, mai ales când vine seara de duminică.

Nici "şmecherii" nu mai fac faţă
Fie că este vorba de Bucureşti sau de împrejurimi, singurele constante în circulaţie sunt cozile, gropile şi, de curând, înlocuirile de borduri. Până nu de mult, pentru unii "şmecheri" existau variante de a ocoli aglomeraţia şi de a scurta, sensibil, timpul de intrare în Capitală sau de traversat centrul. Acum, după începerea reabilitării Bucureştilor, lipsa permanentă a locurilor de parcare şi din cauză că numărul de maşini care circulă prin oraş a depăşit capacitatea străzilor, scurtăturile şi "secretele" unora au devenit inutilizabile. şi în acest sfârşit de săptămână, toţi cei care n-au vrut să plece puţin mai devreme de la distracţie au transpirat la coadă şi au pierdut mult din relaxarea de peste weekeend până în parcarea de acasă.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite