Agent imobliar şi medic în acelaşi timp. Un hoţ a făcut pe actorul şi s-a ales cu 35.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost înşelate de un individ care s-a dat drept agent imobiliar, iar apoi medic, cu suma de aproximativ 35.000 de euro. Infractorul a fost reţinut de poliţie.

În urma unor percheziţii efectuate de agenţii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei la o adresă din strada Gheorghe Dem Teodorescu, sector 3, pe U.A., în vârstă de 34 de ani, suspectat pentru comiterea mai multor cazuri de înşelăciune.

Potrivit poliţiştilor, la data de 12 ianuarie 2012, acesta a păcălit un bărbat de 34 de ani căruia i-a promis că, prin prisma relaţiilor sale, poate intermedia achiziţionarea unui apartament într-un complex rezidenţial.

Suspectul a întocmit astfel un contract de vânzare-cumpărare despre care a pretins că îl va înainta unui notariat în vederea autentificării. Victima i-a dat acestuia suma de 32.500 de euro, bani care reprezentau contravaloarea locuinţei.

În ziua de 16 iulie 2012, suspectul de 34 de ani a înşelat o altă persoană cu suma de 5.000 de lei. Pretinzând că este medic, acesta a păcălit o tânără de 20 de ani de la care a cerut banii în vederea unui dispozitiv medical.

Infractorul a fost reţinut de autorităţi. Cercetările sunt continuate de poliţiştii sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu U.A. în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite