„Agatha Bârsescu", strada oamenilor obosiţi: bănci din patru în patru metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii străzii Agatha Bârsescu, din zona Vitan, au rămas muţi de uimire în faţa unei lucrări comandate de Primăria Sectorului 3. Aceasta a decis ca pe o distanţă de aproximativ 300 de metri să monteze 37 de bănci, de-o parte şi de alta a străzii, toate „accesorizate“ şi cu coşuri de gunoi. Astfel, distanţa dintre bănci este doar patru metri. 

Băncile nu au fost amplasate una lângă alta încă de la intrarea pe această stradă, ci au fost montate înghesuit de pe la jumătatea drumului, câte două în dreptul fiecărei intrări în scara bloc.

Muncitorii au râs de lucrare

Şi asta nu e tot. După ce că trotuarele sunt foarte înguste, şi de-o parte şi de alta a străzii, spaţiul mai este ocupat şi de maşini care încurcă trecerea pietonilor. „N-am loc pe trotuar, merg pe stradă şi înghit toate înjurăturile şoferilor care mă claxonează pentru că au pus deştepţii ăştia bănci pe toată strada, de parcă aleea noastră e parc“, exclamă revoltat Traian Miriţă, unul dintre locatari.

Şi pentru şoferii care parchează pe trotuar aceste bănci stau ca un ghimpe în coastă. „Ăştia ma fac să dorm pe balcon de-acum ca să-mi supraveghez maşina, că cine ştie cine trece, cu ceva în mână, care nu are loc, şi-mi zgârie maşina“, spune Cristian Duţă.
Întrebaţi ce scop are această lucrare, muncitorii care instalau de dimineaţă restul coşurilor de gunoi au început să râdă de isprava lor. „Se vede urât, dar ce să facem? Dacă aşa vrea Primăria Sectorului 3, aşa facem. Noi suntem simpli executanţi“, a spus azi-dimineaţă unul dintre muncitori.

Campania de montare a băncilor a continuat pe strada Breaza, unde acestea au fost amplasate în acelaşi mod.

Reprezentanţii Primăriei sectorului 3 nu au trimis o explicaţie cu privire la această situaţie până la închiderea ediţiei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite