VIDEO FOTO Aerosmith către cei 30.000 de fani prezenţi la concert: „Bucharest, a perfect place“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legendara trupă rock americană a făcut spectacol ieri în Zone Arena, în faţa celor peste 30.000 de fani. Trupa rock a avut un spectacol în care a cântat cele mai cunoscute piese: „Cryin’“, „Living On The Edge“ şi „I don’t Want To Miss A Thing“.

Citiţi şi

Steven Tyler: „Prima dată la Bucureşti a fost cea mai frumoasă!“

Rockerii, veniţi din toată ţara, au pornit încă de azi-noapte către Capitală, cu trenurile sau cu maşinile personale, pentru a-şi vedea idolii live. „Iubesc această trupă. Aştept să vină în România de mai bine de 20 de ani. Nu i-am văzut niciodată pe băieţi interpretând live. Sper să cânte piesa «Crazy» pentru că este preferata mea“, spunea, ieri, Manuela Mozolu (41 de ani), din Galaţi, care a venit la concert împreună cu sora ei, Mirela Marinescu (51 de ani), care locuieşte în Suceava. „Mi-am lăsat copilul acasă. Stă cu taică-său până mă întorc eu, mâine-dimineaţă (n.r. - azi-dimineaţă). Sper să se descurce, să-i dea de mâncare până ajung“, a mai spus, râzând, gălăţeanca.

Printre cei prezenţi la concert au fost şi mulţi bulgari. O familie din Sofia - mamă, fiu şi doi veri - a venit de ieri-dimineaţă în Bucureşti, special pentru a se bucura de muzica formaţiei americane. „Suntem pentru prima oară în România. Nu avem timp să vizităm, din păcate, pentru că mâine (n.r. - astăzi) la prânz trebuie să ne întoarcem acasă. Am venit special pentru concert şi plecăm spre casă imediat după ce se încheie“, a spus Desislava (37 de ani).

Reamonn, în deschidere

Când trupa din deschidere – Reamonn – şi-a început reprezentaţia, la ora 19.15, pe Zone Arena se strânseseră aproximativ 10.000 de oameni. Muzicienii de la Reamonn au concertat circa 50 de minute, iar printre piesele interpretate de aceştia s-au numărat hiturile „Supergirl“ şi „Tonight“.

Reprezentaţia trupei Aerosmith era programată pentru ora 21.00. Dar membrii trupei au întârziat cu 10 minute, timp în care fanii au început să-i cheme pe scenă. Începutul a fost marcat de apariţia unui steag uriaş pe care era imprimat simbolul trupei. După ce acesta a căzut, solistul trupei a apărut pe scenă îmbrăcat într-o haină cu paiete aurii, pantaloni din piele roşii, iar pe cap purta o pălărie de cowboy cu model tip leopard. În timp ce a cântat prima melodie, „Love in An Elevator“, Tyler a agitat faimosul microfon al cărui stativ era „încărcat“ cu eşarfe.

Înainte să interpreteze melodia „Pink“, Tyler a ţipat către public: „Te iubesc, România“. Scena a devenit roz, iar Tyler a început să „zburde“ dintr-o parte în alta, trăgând după el microfonul. Publicul înflăcărat a început să cânte împreună cu solistul. La piesa „Crazy“, fanii au intrat în extaz, iar delirul a continuat şi la melodia „Cryin’“. Tyler s-a dezlănţuit şi a început să cânte la muzicuţă, stând întins pe podea, în timp ce Perry, celălalt „nebun“ al trupei, cânta
ţinând chitara la spate.

Când au ajuns la clasica piesă „I don’t Want To Miss A Thing“, fanii şi-au aprins brichetele, trăind fiecare moment alături de trupă.
Tyler s-a apropiat de fanii prezenţi la Zone Arena, strigându-le: „Bucharest, a perfect place“ (Bucureşti, locul perfect). În final, ca şi pe parcursul reprezentaţiei, fanii s-au arătat extaziaţi de concert. „Nu-mi vine să cred cât de minunat a fost. Tyler este pe scenă ca un copil de 16 ani. Nu voiam să se mai termine“, a declarat Ioana, 28 de ani. ;

În aşteptarea Aerosmith

În faţa intrărilor din Zone Arena se strânseseră încă  de la ora 15.00 - cu mai bine de patru ore înainte de începerea spectacolului - zeci de persoane. Rockerii, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate, majoritatea din Bulgaria sau din Ungaria, unde membrii trupei americane nu vor susţine concerte în cadrul acestui turneu, aşteptau nerăbdători începerea spectacolului. Fanii s-au aşezat „turceşte“ pe iarba din faţa complexului Zone Arena de pe Barbu Văcărescu şi au început să discute, cu entuziasm, despre primul concert „Aerosmith“ din Bucureşti.

Singurii care păreau nemulţumiţi de desfăşurarea evenimentului erau şoferii, care, din cauză că au fost blocate două benzi pe Bulevardul Barbu Văcărescu, pierdeau foarte mult timp în trafic. Cei care locuiesc vizavi de Zone Arena erau însă cei mai entuziasmaţi deoarece s-au putut bucura de spectacol de la balcon, fără să fie nevoiţi să plătească bilet. 


Citat

Mi-am lăsat copilul cu taică-său până mă întorc. Sper să se descurce, să-i dea de mâncare până ajung.
Manuela Mozolu
fan din Galaţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite