Donaţi haine pentru cei 5.000 de oameni ai străzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aveţi în casă articole de îmbrăcăminte pe care de care nu mai aveţi nevoie? Acum le puteţi dona pentru persoanele fără adăpost, în cadrul campaniei “Aici hainele tale devin mai călduroase”, lansată de Samusocial din România.

Campania va fi derulată pe toată perioada iernii. Donaţiile de haine vor fi primite în şase curăţătorii Total Wash, cinci ale partenerilor lor şi în alte 29 centre ale curăţătoriei Nufărul.

“Din păcate, conform experienţei din anii anteriori, am constatat că numărul cel mai mare de decese în rândul acestei populaţii creşte pe timpul iernii. Campania de donare de haine vine în întâmpinarea nevoilor persoanelor adulte fără adăpost, pe care încercăm să le ajutăm să supravieţuiască în această perioadă a anului. Au nevoie de pulovere, geci, pantaloni, mănuşi, căciuli, fulare, şosete, încălţăminte groasă şi alte lucruri pe care nu le mai folosiţi, însă care, pentru aceşti oameni, înseamnă încă un strat protector împotriva frigului ce va veni”, a declarat Monica Tăutul, PR Manager al Samusocial din România.

Conform statisticilor Samusocial din România, în Bucureşti trăiesc aproximativ 5.000 de adulţi ai străzii, pentru care sunt puse la dispoziţie 330 de locuri de adăpostire în centrele primăriilor din sectoarele 1, 2, 3 şi 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite