Bucureşti: Administratorul care cerea favoruri sexuale studentelor a fost sancţionat: va fi îngrijitor al bazei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matei Pantelimon, zis nea Puiu, administratorul căminului A 2 din Agronomie care a fost surprins de camera de luat vederi în timp ce îi făcea avansuri unei jurnaliste de la „Adevărul de Seară“ în schimbul unei camere la cămin, va rămâne angajat al instituţiei respective.

CITIŢI AICI DESPRE CAZUL „SEX PENTRU O CAMERĂ LA CĂMIN“:

Aceasta a fost decizia comisiei, formată din directorul administrativ, directorul de personal şi reprezentantul sindicatului, care s-a reunit aseară pentru a dezbate cazul „Sex pentru o cameră la cămin“.

„Ne-a pătat imaginea universităţii“
Potrivit rectorului Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti, Ştefan Diaconescu, în următoarele zile fostul administrator se va ocupa de supravegherea terenului de sport, dacă este tunsă iarba şi dacă se respectă programările pentru activităţile sportive. „De asemenea, timp de trei luni i se va reţine din salariu 10%. Ne-a pătat imaginea universităţii şi astfel va plăti“, a mai spus rectorul USAMV.

Matei Pantelimon i-a promis jurnalistei de la Adevărul de Seară că îi va face rost de un loc în cămin, după ce aceasta i-a spus că este de acord să întreţină relaţii sexuale cu el. Cei doi au stabilit chiar şi să se întâlnească a doua zi pentru recompensă: o partidă de amor. La un moment dat administratorul a observat butonul roşu aprins al mini-camerei de luat vederi şi realizând că este înregistrat, şi-a schimbat brusc tonul şi comportamentul. Nea Puiu a încercat apoi să-i smulgă camera de luat vederi jurnalistei.

Totul s-a încheiat după ce reporterul a profitat de prezenţa unei studente în biroul administratorului pentru a ieşi din clădire. Înregistrarea întâmplării poate fi vizionată pe site-urile www.adevarul.ro şi www.click.ro.

Sesizaţi alte cazuri de abuzuri din căminele studenţeşti pe adresa de mail simona.soare@adevarulholding.ro.

CITEŞTE CE A PĂŢIT PORTARUL CARE A ANUNŢAT CRIMA ANULUI DE LA UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE DIN TIMIŞOARA

Portarul care a descoperit crima de la Medicină e disperat: a rămas fără job şi e îngropat în datorii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite