Bucureşti: Şeful căminelor din Agronomie: „Administratorul nu face cazări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă ar fi putut beneficia de o cameră în cămin contra pretense servicii sexuale. Petre Lospa, şeful Complexului Studenţesc Agronomie, ne-a precizat că un administrator nu se ocupă de cazări.

CITIŢI AICI DESPRE CAZUL „SEX PENTRU O CAMERĂ ÎN CĂMIN“:

Sex pentru cazare la Agronomie

Cazare la cămin cu sex, şpagă şi menaj

Studenţii denunţă alte afaceri cu camere de cămin

Tot studenţii sunt de vină!

Samsar de cămin în Bucureşti: mită de 2.900 de euro

„Am fost forţat de situaţie să-mi cumpăr cameră în cămin“

Administratorul din Agronomie, pedepsit

EXCLUSIV- Bursa şpăgilor în căminele studenţeşti

Matei Pantelimon, zis Puiu, este administrator de cămin studenţesc din anul 2000, iar conducerea Complexului Studenţesc Agronomie avea referinţe bune despre el. „Am informat conducerea Universităţii cu privire la acest caz.

Vom vedea ce decizie vom lua“, a spus şeful complexului studenţesc, Petre Lospa. El a adăugat că administratorul şi-a depăşit atribuţiile de serviciu, fiindcă nu are dreptul să promită o cameră de cazare niciunui student. „Cazarea este stabilită de o comisie din care face parte un prorector şi un director general al universităţii şi un reprezentant al Ligii Studenţilor. Nu poate face administratorul cazări“, a mai spus acesta.

Administratorul Matei Pantelimon, zis nea Puiu, i-a făcut avansuri jurnalistei sub acoperire de la „Adevărul de Seară“, în schimbul unei camere în noul an universitar.

Am pretins că sunt studentă în anul I la Facultatea de Geografie de la Universitatea din Bucureşti şi că nu am cazare pe perioada studiilor universitare. Din a doua încercare, administratorul m-a primit şi mi-a spus că va încerca să-mi găsească un loc la cămin.

Când am ajuns să discutăm despre recompensă, nea Puiu îmi spune că nu vrea bani şi că, dacă eram măritată, îmi cerea altceva. I-am cerut administratorului de cămin lămuriri. „Te-ai culcat cu vreun băiat până acum la vârsta asta? Ai un iubit ?“, a chestionat-o Matei Pantelimon. Am jucat în continuare rolul unei fete naive din provincie, uşor de manipulat, şi i-am spus că nu văd de ce contează dacă sunt sau nu căsătorită.

„Eşti atât de pisăloagă, încât mă zăpăceşti de cap“
M-a îmbrăţişat şi am stabilit să ne vadem ziua următoare pentru recompensă: o partidă de sex. Satisfăcut de faptul că acceptasem să mă culc cu el, mi-a spus că mă va rezolva, dar că nu are legătură sexul cu cazarea. În momentul în care a observat că este filmat, administratorul a dat-o la întors: „Eşti atât de pisăloagă, încât mă zăpăceşti de cap. Te voi ajuta, fără cinci bani“, a mai spus nea Puiu. Am profitat că o persoană a intrat în birou şi am plecat spunându-i administratorului că voi reveni în câteva zile cu carnetul de student, pentru a-mi face rost de un loc în cămin.

 CITEŞTE DESPRE DEPRAVAREA DIN CĂMINELE UNIVERSITĂŢII DE MEDICINĂ DIN TIMIŞOARA:

Psihiatrii au stabilit că ucigaşii de la Medicină aveau discernământ când şi-au tranşat victima
Portarul care a descoperit crima de la Medicină e disperat: a rămas fără job şi e îngropat în datorii 
Românii inventează bancuri despre Crima de la Medicină

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite