Bucureşti: Administratorul din Agronomie, pedepsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Capitală (USAMV) s-au întrunit ieri pentru a discuta cazul „Sex pentru o cameră în cămin“.

CITIŢI AICI DESPRE CAZUL „SEX PENTRU O CAMERĂ ÎN CĂMIN“:

Sex pentru cazare la Agronomie

Cazare la cămin cu sex, şpagă şi cazare

Şeful căminelor din Agronomie: „Administratorul nu face cazări“

Studenţii denunţă alte afaceri cu camere de cămin

Tot studenţii sunt de vină!

Samsar de cămin în Bucureşti: şpăgi de 2.900 de euro

Ei au spus că cel mai probabil Matei Pantelimon, zis nea Puiu, care i-a făcut avansuri unei jurnaliste în schimbul unei camere la cămin, nu va mai fi administrator în Complexul Studenţesc Agronomie.

Totuşi, conducerea USAMV a precizat că Matei Pantelimon nu va rămâne fără slujbă, ci va fi mutat pe un post „cu mai puţină răspundere”. De asemenea, o altă posibilă măsură despre care au discutat cei din universitate este reducerea salariului pentru o perioadă de trei luni. Un administrator de cămin studenţesc poate câştiga cu sporuri între 1.000 şi 1.200 de lei lunar. Potrivit lui Petre Lospa, şeful căminelor din complexul studenţesc Agronomie, Matei Pantelimon este administrator încă din anul 2000, iar până atunci a fost bijutier.

„Este un om apreciat şi nu a avut probleme!”

„Am stabilit o comisie care urmează să cerceteze cazul. Va fi şi administratorul prezent la discuţii. Cel mai probabil poimâine (n.r. mâine) se va stabili ce măsuri se vor lua”, a declarat, pentru „Adevărul“, rectorul USAMV, Ştefan Diaconescu.

El a adăugat că nea Puiu „este un om apreciat şi nu a avut niciodată probleme de acest gen”. „Deocamdată funcţionează prezumţia de nevinovăţie“, a conchis Diaconescu. Surse din cadrul universităţii au declarat că din comisia respectivă vor face parte directorul de personal şi reprezentanţii sindicatului din universitate.

Administratorul căminului A 2 din Complexul Studenţesc Agronomie a fost filmat cu camera ascunsă de o jurnalistă sub acoperire de la cotidianul „Adevărul de Seară“, în timp ce îi cerea acesteia favoruri sexuale în schimbul obţinerii unui loc în complexul studenţesc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite