Administratorii unor saloane de masaj din Capitală, cercetaţi de poliţişti pentru evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii unor saloane de masaj din Bucureşti sunt cercetaţi de poliţişti pentru evaziune fiscală şi muncă "la negru". Amenzile date de agenți s-au ridicat la 100.000 de lei.

Poliţiştii şi inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au făcut, vineri, cinci controale la saloane de masaj din Bucureşti, în urma cărora au depistat două infracţiuni, fiind întocmite cinci dosare penale, se arată într-un comunicat de presă de sâmbătă al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, pentru alte nereguli, poliţiştii au dat zece amenzi în valoare de 100.000 de lei. Într-unul dintre dosare, administratorul unui salon de masaj este cercetat pentru evaziune fiscală, fiind suspectat că nu a înregistrat în contabilitatea societăţii, în perioada aprilie - septembrie 2012, veniturile obţinute din activitatea de prestări servicii.

Poliţiştii au găsit mai multe documente extracontabile din perioada septembrie-octombrie 2012 în care erau evidenţiate sumele de bani încasate zilnic, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, la punctul de lucru al societăţii neexistând casă de marcat fiscală.

De asemenea, trei angajate nu aveau contracte de muncă, acestea fiind plătite"la negru" cu aproximativ 50 la sută din veniturile realizate. Poliţiştii urmează să stabilească valoarea prejudiciului produs bugetului de stat prin nedeclararea acestor venituri. Totodată, poliţiştii şi inspectorii ITM continuă verificările pentru identificarea tuturor angajaţilor acestui salon.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite