Maneliştii la Poliţia Capitalei: Adi Minune şi Florin Salam, audiaţi într-un dosar de tentativă de omor a fiului lui Nuţu Cămătaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manelistul Adrian Simionescu, cunoscut de fani ca Adi Minune, a fost audiat ieri într-un dosar în care Ionel Balint, fiul interlopului Ion Balint (Nuţu Cămătaru), este acuzat că ar fi înjunghiat o persoană în Restaurantul „Million Dollars“ în urmă cu o lună. La 14 octombrie, şi colegul său de branşă Florin Stoian (Florin Salam) a fost audiat în acelaşi caz.

Ionel Balint împreună cu alţi membri ai clanului Cămătarilor, frecventează de mulţi ani Restaurantul „Million Dollars“, din zona Piaţa Muncii, cunoscut în rândul interlopilor bucureşteni. În acelaşi local merg şi băieţii din clanul Caran, rival al grupării condusă de fraţii Balint, porecliţi Nuţu şi Sile Cămătaru.

La sfârşitul lui august, un bodyguard poreclit Italianu, care este finul lui Aurel Caran (şeful clanului Caranilor), i-a dat o palmă lui Ionel Balint când acesta a încercat să intre, neinvitat, la o nuntă din sectorul 5.

La doar trei săptămâni după acest incident, adică la 19 septembrie, Italianu a fost înjunghiat la toaleta Restaurantului „Million Dollars“. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Cancan, Ionel Balint se afla la restaurant în acel moment. Când Italianu s-a dus către toaletă, el a fost urmărit de băiatul lui Nuţu şi a fost înjunghiat cu un briceag.

Nici victima şi nici presupusul agresor nu au vrut să declare nimic oamenilor legii.

Florin Salam a fost audiat la 14 octombrie iar Adi Minune ieri, la Poliţia Capitalei. Se pare că ei se aflau în restaurant, în momentul incidentului. Cazul este anchetat de agenţii de la Serviciul Omoruri.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite