Bucureşti: Un nou succes marca „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cele 130.000 de copii din noua colecţie de desene animate „Tom şi Jerry“, lansată astăzi împreună cu ziarul „Adevărul“, s-au epuizat în mai puţin de două ore.

Semn că îndrăgitele personaje create acum aproape şapte decenii de William Hanna şi Joseph Barbera au un loc aparte în inimile românilor. Ziarul „Adevărul“ şi primul DVD cu „Tom şi Jerry“ din seria celor opt s-au vândut împreună la doar 10,99 de lei, însoţite de boxul colecţiei, oferit gratis tuturor cititorilor noştri.
 
Apariţia acestei noi colecţii marca „Filmele Adevărul pentru copii“ a fost aşteptată cu mult interes mai peste tot în ţară, vânzătorii de la chioşcuri confruntându-se şi astăzi cu lungi cozi formate de părinţi şi bunici.

Într-adevăr, este cadoul ideal de Crăciun pe care-l putem face copiilor şi nepoţilor noştri“, au declarat la unison majoritatea celor care au intrat în posesia DVD-ului.

După succesul fulminant al colecţiei de carte „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, după prezentarea filmelor româneşti cu Sergiu Nicolaescu, Florin Piersic, Gheorghe Dinică şi Jean Constantin, după lansarea seriei de filme în care joacă inegalabilul Louis De Funes sau după imensul impact  înregistrat de Colecţia Disney Clasic, „Adevărul“ vă provoacă în prezent cu primul DVD dedicat în întregime celor mici. Iar surprizele pentru colecţionari, mari şi mici, nu se vor opri aici.

„Chioşcarii au spus că marfa a fost insuficientă. Nu mai e nimic pe Braşov“, a spus Claudiu Nisipeanu. „DVD-urile cu Tom şi Jerry s-au vândut imediat cum le-am primit“, a precizat Badea Virgil din Constanţa. „Ziarul cu DVD s-au dat la prima oră“, a spus Filip Barbosu, un vânzător din Craiova.

Următorul DVD apare marţea viitoare


Următorul DVD cu „Tom şi Jerry“ apare marţi, 10 noiembrie, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul Expert Imobiliar“. Acesta conţine următoarele episoade: „Probleme cu şoricelul“, Jerry în Manhattan“, „O pasăre... cochetă“, „Linişte, vă rog!“, „Calea... laptelui“, „La pescuit“, „Prieten cu normă redusă“ şi „Un şoarece în casă“.
 
Abonamentele se pot face:


Prin internet, cu plata online, la www.adevararul.ro şi www.filmeleadevarul.ro plătind cu card credit/debit VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO valabil.

Prin talonul din „Adevărul” (pagina 44) - expediat prin poştă, împreună cu copia după dovada plăţii, la S.C Adevărul Holding S.R.L. (CUI RO18990288) OP 33 - CP 143 Bucureşti, cod poştal 014820, sau prin fax: 021. 407.54.67.

Venind la sediul "Adevărul"

Bucureşti: Str. Fabrica de Glucoză nr. 21, etaj 1, sector 2
Librăria Adevarul Bucureşti: B-dul Magheru, nr.18 (lângă cinema Patria)
Cluj-Napoca: Str. Bucureşlti, nr.16, parter
Timişoara: Str. Florimund. Mercy, nr.3, etaj 3-4 (între Piaţa Libertăţii şi Piaţa Unirii)
Librăria Adevărul Timişoara: Str. F. Mercy, nr. 3, parter
Iaşi: Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44, etaj 1
Craiova: Str. Împăratul Traian, nr.73
Braşov: B-dul Eroilor, nr. 5, etaj 4, camera 415 (clădirea Cristiana)

ATENŢIE! Nu cumpăraţi DVD-ul la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite