Bucureşti: Seară specială pentru Florin Piersic din partea Adevărul Holding

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ziar „Adevărul de Seară - ediţie specială Florin Piersic“ şi o excursie în Hawaii i-au fost oferite actorului înainte de reprezentaţia piesei „Străini în noapte“.

Artistul a mai primit şi un pom, însoţit de un mesaj din partea angajaţilor trustului: „Te iubim!“ Florin Piersic a spus că îl va lua cu el peste tot.

Aseară, la Sala Mică a Palatului, jurnaliştii au avut parte de un regal actoricesc oferit de marele Piersic şi de inegalabila Emilia Popescu. Aplauzele au izbucnit chiar în momentul în care actorul şi-a făcut apariţia pe scenă.
 
Primul fan care a comentat din sală începutul evenimentului şi care a urcat imediat pe scenă pentru a-i oferi flori a fost drăgălaşa Sonia, nepoţica sa.

Directorul general al Adevărul Holding, Răzvan Corneţeanu, a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe  Florin Piersic. „Iată că ne întâlnim în această seară pentru a-i mulţumi unui mare om care a uluit lumea teatrului şi pe noi, un artist despre care putem spune că a devenit prietenul companiei noastre“, a spus Răzvan Corneţeanu, care a încheiat: „Domnule Piersic, şi jurnaliştii vă iubesc!“

„Singurul actor din lume pentru care s-a scris un ziar“

Vizibil emoţionat, Florin Piersic a făcut o reverenţă în faţa asistenţei, spunând că nimeni nu a mai făcut aşa ceva pentru el. „Puteţi să mă consideraţi angajat al Adevărul Holding!“, a spus el cu lacrimi în ochi.

Surprizele din partea companiei s-au ţinut lanţ. Maestrul Beligan, regizorul spectacolului „Străini în noapte“, a urcat pe scenă pentru a spune câteva cuvinte despre prietenul său şi pentru a-i înmâna un exemplar înrămat al ziarului „Adevărul de Seară“. „Eşti singurul actor din lume pentru care s-a scris un ziar întreg!“, a încheiat, în aplauzele publicului, Radu Beligan.

Surpriza care a stârnit hohote de râs şi aplauze furtunoase a fost excursia în Hawaii, oferită actorului chiar de directorul trustului. „Dacă eram mai tânăr şi nu eram însurat, o invitam pe domnişoara din primul rând să mă însoţească“, a mărturisit artistul  spre deliciul publicului.

O viaţă de artist într-un ziar

În ediţia „Adevărul de Seară“ dedicată lui Florin Piersic, jurnaliştii au cules amintiri din copilăria sa, poveşti despre „Mărgelatu“ şi au vorbit despre cariera de 53 de ani a neobositului actor.

Emoţionat, Florin Piersic a mulţumit companiei Adevărul Holding pentru minunatele daruri. „Ce aţi făcut voi pentru mine nu a mai făcut nimeni. Vă iubesc şi să ştiţi că oricând găsiţi în mine un sprijin. Dacă aveţi probleme cu soacra, cu mama, cu iubita, chemaţi-mă. Nu sunt eu bun la altceva, dar, când e vorba de «dat din gură», sunt al vostru!“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite