Adevăr sau provocare cu ShortsUP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ShortsUP revine din 23 octombrie cu o ediţie despre infidelitate în care scurtmetrajele sunt îmbinate cu teatrul. Evenimentul se desfăşoară la Muzeul Naţional de Artă Contemporană (MNAC) şi începe de la ora 19:00.

Seara de film şi teatru va fi compusă din 12 tablouri: şase în film şi şase în teatru. În cele trei ore ale evenimentului actorii Ilinca Goia, Cristi Iacob, Vitalie Bichir vor interpreta tablouri de teatru din piesa "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" (regia Chris Simion) .

Totodată la ShortsUP Adevăr sau Provocare vor fi proiectate şi filme premiate la festivalurile internaţionale.

Printre acestea proiectate se numără „Seminţele prăbuşirii / Seeds of the Fall" (r. Patrik Eklund, Suedia, 2009) premiat la Cannes in 2009. Filmul spune povestea cuplului de vârsta mijlocie Eva şi Rolf, a căror pasiune pare că s-a stins.

La MNAC va fi rula şi pelicula „Călătorie de afaceri/Business Trip" (r. Sean Ellis, Marea Britanie - Franta, 2008), o comedie nominalizată la BAFTA şi premiată la Toronto Film Festival.

Preţul unui bilet pentru ShortsUP este de 30 de lei, iar pentru stundeţi de 25 de lei. Biletele se vor pune în vânzare înainte de eveniment la MNAC de la orele 18:00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite