FOTOGALERIE Actorul din „Buffy, spaima vampirilor“ a inaugurat primul centru de adopții pentru câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedete din Marea Britanie printre care s-a aflat și actorul Anthony Head au venit în București pentru a sprijini acțiunile dedicate deschiderii centrului „Iubirrre“.

Centrul de adopții „Iubirrre“ de pe Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164 este locul în care îi veți găsi pe cățeii salvați de Group Initiative for Animals (GIA) din situații dramatice sau chiar de la moarte, care acum sunt sănătoși și își așteaptă viitori stăpâni.

Centrul a fost inaugurat astăzi și i-a avut ca invitați speciali pe Sarah Fisher (Tilley Farm, trainer TTouch) și partenerul ei, actorul Anthony Head (cunoscut din Buffy Spaima Vampirilor, Merlin și multe alte producții).

CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA INAUGURAREA

image
image
image

Potrivit organizatorilor, spre deosebire de un adăpost obișnuit, centrul de adopții „Iubirrre“ va găzdui un număr mic de câini, dar care sunt evaluați periodic de specialiști. Astfel, cățeii vor fi recomandați familiilor care doresc să adopte un prieten canin, în funcție de comportament, vârstă, talie.

Centrul își propune încurajarea adopțiilor, educația și responsabilizarea proprietarilor de animale de companie, educarea copiilor si încurajarea voluntariatului.

Centrul de adopție se află în incinta Planetei Ham Ham, complexul de servicii pentru animale de companie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite