Actorul Adrian Păduraru din „Declaraţie de Dragoste“, dat in judecată de o cântăreaţă de romanţe, care susţine că i-a făcut un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Păduraru, protagonistul filmului "Declaraţie de dragoste", Adrian Păduraru, este acuzat de o fostă iubită că nu îşi recunoaşte fiul născut în urma poveştii lor de amor. Cântăreaţa de romanţe Silvia Lungeanu susţine că în urma relaţiei sale cu Adrian Păduraru s-a născut un copil, un băiat pe care actorul nu vrea să-l recunoască.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2006, iar după câteva luni de iubire la aflarea veştii că interpreta este însărcinată, actorul nu a mai dorit să ştie nimic despre ea.

El a fost chemat acum la Institutul de Medicină Legală pentru a se verifica dacă băieţelul în vârstă de 3 ani este al lui. Cântăreaţa speră ca judecătorii îl vor convinge să-şi asume paternitatea.

Cântăreaţa de romanţe a deschis un proces de stabilire a paternităţii la Judecatoria Sectorului 1. La infăţişarea de astăzi, însă,  pârâtul Adrian Păduraru a lipsit însă.

Contactat telefonic de reporterii „Adevărul de Seară“, actorul a refuzat să comenteze informaţiile arătându-se dispus, însă, să ofere detalii despre activitatea sa profesională: „Recent am avut o premieră de teatru. Pot să vă vorbesc despre teza de doctorat, despre cursurile de dezvoltare personală, despre filmele în care joc“, a declarat Păduraru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite