Accidente pe bandă rulantă în Bucureşti: un şofer a fugit de la locul faptei după o tamponare gravă şi un taximetrist s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noapte de pomină pe străzile din Capitală. Un taximetrist s-a răstunat cu maşina din cauza vitezei, un conducător auto a provocat o tamponare gravă după care a fugit de la locul incidentului iar alte trei autoturisme au fost implicate într-un carambol.

Un şofer a fugit de la locul accidentului care s-a petrecut pe strada Traian, după ce a lovit cu maşina un Logan. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar şoferul acestuia a fost transportat în stare gravă la spital. Martorii susţin că conducătorul auto ar fi fost beat.

Un taxi s-a răsturnat în cartierul Bucureştii Noi, în apropierea Parcului Bazilescu. Autoturismul a ajuns cu roţile în sus după ce a ricoşat de o bordură. Şoferul însă a scăpat cu răni uşoare.

Pe Bulevardul Magheru, un şofer a lovit un autoturism care staţiona la semafor, şi de aici tamponările s-au ţinut lanţ. Trei maşini au fost avariate. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube considerabile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite