Tragedie pe DN1: doi militari, tată şi fiu, au murit striviţi de parapet. Trei colegi de-ai lor au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un groaznic accident a avut loc azi-dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe Drumul Naţional 1, în dreptul localităţii ilfovene Ciolpani. Doi militari, tată şi fiu, au murit pe loc, în urma coliziunii maşinii cu un parapet. Alţi trei colegi de-ai acestora s-au ales cu răni grave şi au fost transportaţi la două spitale din Capitală.

Şoferul, Alexandru Trosnai, în vârstă de 59 de ani, şi fiul acestuia care are acelaşi nume, în vârstă de 33 de ani, care stătea în dreapta au murit. Alţi trei bărbaţi,  Corneliu Dojea (27 ani), Corneliu Sebezan (28 ani) şi Viorel Mihăiţă Tonalt (33 ani) au fost transportaţi stare gravă la două spitale din Capitală.

Din primele date rezultă că şoferul a adormit la volan la intrarea în Ciolpani, iar maşina s-a izbit puternic parapetul care despărţea cele două sensuri de mers. Impactul a fost atât de puternic încât toţi au rămas blocaţi în autoturism. „Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers Ploieşti-Bucureşti, în dreptul kilometrului 31 cu 900, pe raza localităţii Ciolpani, în jurul orei 5.00. Oboseala la volan pare a fi principalul motiv al accidentului“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Claudia Burada, purtătoarea de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Şoferul a murit pe loc iar fiul său a fost resuscitat pentru câteva minute bune de personalul medical SMURD venit la faţa locului dar nu a mai putut fi salvat. Cei trei pasageri din spate au ajuns la spital cu răni grave: doi dintre ei la Elias şi unul la Floreasca. „Doi dintre pasageri, cel în vârstă de 27 de ani şi cel în vârstă de 28 de ani, au fost duşi la Elias cu traumatisme cranio-cerebrale. Unul dintre ei are şi fracturi la ambele membre inferioare. Cel de-al treilea, cel mai în vârstă a fost preluat de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov“, a declarat Petruş Simion, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov.

El a adăugat că la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, o maşină de descarcerare, o autospecială cu apă şi două salvări de la Serviciul de Ambulanţă de la Bucureşti-Ilfov.

Cei cinci bărbati, originari din Târgu Mureş, lucrau în cadrul armatei şi se îndreptau către unitatea militară din Clinceni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite