Accident grav pe DN Bucureşti-Alexandria: doi militari au murit şi alţi doi au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucureşti şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs, astăzi, pe DN 6 Bucureşti-Alexandria. Atoturismul Matiz în care se aflau a fost lovit frontal de o autoutilitară Ford care a intrat pe contrasens.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale care citează Brigada Rutieă, autoturismul Matiz în care se aflau cei patru militari, proprietate personală a unuia dintre ei, se deplasa regulamentar pe DN 6 Bucureşti - Alexandria, când, în dreptul localităţii Stâlpu, judeţul Giurgiu, a fost lovit frontal de o autoutilitară Ford ce a intrat pe contrasens.

În urma impactului, soldatul Gheorghe Glăvan a decedat pe loc, iar soldatul Nicuşor Zlatea şi-a pierdut viaţa în drum spre spital. Şoferul autoturismului, fruntaşul Florin Damalan, a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti, fiind diagnosticat cu politraumatisme. Un alt militar, soldatul Nicolae Zavera, a fost internat, cu diagnosticul de dublă fractură de mandibulă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Poliţia rutieră continuă cercetările, iar o comisie din cadrul Batalionului 495 Infanterie va cerceta împrejurările producerii accidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite