Accident grav în Capitală din cauza unui pieton neatent. O maşină s-a izbit de un refugiu de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O traversare neregulamentară a fost la un pas să se transforme într-o tragedie, aseară, în sectorul 1 al Capitalei. O maşină a încercat să evite un pieton neatent şi a intrat într-un refugiu de tramvai. Pietonul nu a păţit nimic, însă soţia şoferului a ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Turda din Bucureşti. Un pieton care nu a avut răbdare să ajungă la o trecere de pietoni s-a aventurat să traverseze strada fără să se asigure prea bine. El a sărit în faţa unui şofer care a reuşit să-l evite în ultimul moment, trăgând de volan şi intrând cu maşina în refugiul de tramvai.

"Am încercat să evit un pieton care a trecut strada prin loc nepermis. L-am evitat, am prins bordura şi am lovit parapetul“, a spus şoferul implicat în accident, potrivit Realitatea TV. Pietonul nu a fost rănit, însă soţia şoferului a fost transportată la spital cu răni uşoare la picior şi la umăr.

Poliţia încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul. „În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală sub săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, care va fi înaintat spre soluţionare parchetului competent“, au declarat reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite