Accident de circulaţie pe centura Capitalei: două tiruri s-au ciocnit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două tiruri s-au ciocnit, vineri dimineaţă, pe şoseaua de centură a Capitalei. Două persoane au fost rănite.

În urma acestui accident şoseaua de centură a Bucureştiului este blocată. Traficul rutier va fi blocat cel puţin trei ore, conform centrului Infotrafic.

Mai citiţi şi:

Un jandarm a provocat un accident rutier soldat cu şase răniţi pe E 85

UPDATE 9.30 Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că începând cu ora 09.15 traficul rutier pe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti, a fost reluat în condiţii normale.

Reamintim că vreme de aproximativ două ore, circulaţia rutieră a fost blocată în ambele sensuri, între localităţile Pantelimon şi Cernica, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri. În urma accidentului două persoane au fost ranite.

Două persoane au fost rănite în coliziune, una dintre ele fiinnd spitalizată de urgenţă.

"Accidentul s-a produs în jurul orei 06.57, pe şoseaua de centură a Bucureştiului. Şoferul unui tir cu numere de Bulgaria, care venea de pe A2, a intrat pe contrasesn şi a lovit frontal un tir cu numere de înmatriculare de România. În urma impactului, tirul cu numere de România care transporta geamuri s-a răsturnat. Cabinele tirurilor sunt deteriorate în proporţie de 50-60%. Şoferul bulgar a fost transportat la spital", a declarat Cătălin Popa de la Infotrafic, pentru Realitatea.

"Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe şoseaua de centură a municipiului Bucureşti este blocat în ambele sensuri, între localităţile Pantelimon şi Cernica, din cauza unui accident în care au fost implicate două autotrenuri", se arată în comunicatul Infotrafic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite