Accident ca-n filmele cu Stan şi Bran: 12 maşini lovite dintr-un foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean în vârstă de 20 de ani, care avea maşina parcată pe strada Constantin Brâncoveanu, a lovit azi noapte un Tuareg care rula regulamentar dinspre Şoseaua Olteniţei către strada Secuilor. Şoferul maşinii de teren a pierdut controlul şi a acroşat alte zece maşini parcate pe partea opusă a străzii.

Mai multe zgomote puternice i-au trezit din somn pe bucureştenii care locuiesc pe strada Constantin Brâncoveanu, azi-noapte, în jurul orei 00.45. Zece dintre ei şi-au găsit maşinile buşite, cu toate că le lăsaseră parcate regulamentar, cu câteva ore înainte.

Un bucureşteam în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unul Volkswagen Golf, care parcase maşina pe banda I a şoselei, pe sensul de mers dinspre Şoseaua Olteniţei către strada Secuilor, a lovit o maşină 4x4, care mergea regulamentar pe acelaşi sens, din cauză că nu s-a asigurat când a reintrat în trafic.

„Nu a acordat prioritate şi a intrat într-o maşină marca Volkswagen Tuareg, condusă de un bărbat în vârstă de 28 de ani, care rula regulamentar. Acesta din urmă a acroşat alte zece autoturisme parcate regulamentar pe sensul opus“, a explicat, pentru „Adevărul de Seară“, Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Ea a adăugat că cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice: rezultatul alcooltest a fost zero.

Unul dintre pasagerii din Golf a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. El a fost condus ulterior la domiciliu cu o contuzie. În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite