A murit după ce a câştigat la cazinou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a suferit un stop cardio-respirator joia trecută, în timp ce juca la „aparate”. Răzvan Moise a căzut pur şi simplu din picioare în cazinoul „Max Bet” situat pe strada Gării de Nord. Medicii sosiţi la faţa locului nu i-au mai putut salva viaţa.

Bucureşteanul a intrat în cazinoul „Max Bet“ joi, în jurul orei 13.30. Martorii au declarat pentru „Adevărul de Seară” că jucătorul nu avea decât 10 lei în buzunar şi că i-a băgat pe toţi în aparatul de sloturi.

După cinci mâini, adică după aproximativ zece minute, Răzvan a câştigat un bonus, numit şi „specială”, adică 15 mâini gratis, de pe urma cărora avea oportunitatea de a câştiga maximum 2.700 de lei, în cazul în care juca pe miza minimă.

Bărbatul s-a bucurat foarte tare. În acel moment a dus mâna la piept şi a spus că îl doare ceva. Peste câteva secunde, a căzut la pământ. „Toţi jucătorii ştiu că atunci când intră o specială, adrenalina creşte foarte tare. Băiatul era întins pe jos dar era conştient. Peste câteva secunde, însă, şi-a pierdut cunoştinţa, dar fără să facă spasme“, a declarat Alex, unul dintre obişnuiţii localului, care era în acel moment acolo.

El a mai spus că nu îl cunoştea pe Răzvan. „Nu era client fidel. Toţi ne ştim între noi. Atunci l-am văzut pentru prima oară“, a mai zis Alex.

El a subliniat că nimeni nu a sărit să-l ajute după ce s-a întâmplat tragedia. „Toţi şi-au văzut de jocul lor. S-au uitat unii la el şi-au chemat angajaţii sălii care au sunat la 112“, a mai spus Alex.

Resuscitat timp de o oră
Două echipaje SMURD au venit la faţa locului. „Apelul s-a făcut la ora 14.12, pentru un bărbat inconştient. La faţa locului s-a constatat că acesta făcuse stop cardio-respirator. Personalul medical a încercat să-l resusciteze preţ de o oră, dar fără sorţi de izbândă“, a spus Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al SMURD.

La cazinou au venit apoi poliţiştii, care nu au putut decât să constate decesul. „Bărbatul nu avea niciun fel de leziuni pe corp. Au fost găsite un card bancar şi o legitimaţie RATB. Nu avea niciun ban la el. A fost apoi transportat la INML pentru a determina cauza decesului“, a explicat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Cazul este anchetat acum de agenţii de la Omoruri de la Poliţia Capitalei. Contactaţi telefonic, reprezentanţii „Max Bet” au refuzat să dea detalii despre acest caz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite