A minţit senzaţional: Diaconescu nu a primit binecuvântarea Patriarhului pentru a candida la Preşedinţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce micul mogul a anunţat astăzi cu surle şi trâmbiţe că s-a bucurat de binecuvântarea Patriarhului Daniel, reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române au remis un comunicat în care neagă vreo implicare în campania lui Dan Diaconescu.  

Bucuria „domnului Dan", închipuită sau nu, s-a terminat în doar câteva ore, când, printr-un comunicat de presă, Patriarhia îl aducea cu picioarele pe pământ.

„Domnul Dan Diaconescu nu are binecuvântarea Patriarhiei Române pentru a candida la Preşedinţia României", se arata in comunicat. Potrivit comunicatului citat, singura întrevedere a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel cu Diaconescu a avut loc în ziua de 27 mai 2010, când Patriarhul României l-a primit în audienţă pe directorul postului de televiziune OTV, la solicitarea acestuia. Motivul - nicidecum binecuvântarea. "Domnul Dan Diaconescu a propus Patriarhiei Române sprijin publicitar pentru proiectul Catedralei Mântuirii Neamului, din partea postului de televiziune pe care îl conduce. Întrucât Patriarhia Română are propriul său post de televiziune, TRINITAS TV, un astfel astfel de sprijin nu este necesar", se mai arată în comunicat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite